mbs-2001-karpitos-butorgyartas

Modern sarok ülőgarnitúrák


Az alábbi termékek közül válogathat magas színvonalú, jó ár-érték arányú és minőségű modern sarok ülőgarnitúráinkból:
Axel nagysarok
Axel nagysarok Axel nagysarok

Axel nagysarokAxel 1 és 2-es változata csak karfáiban tér el. Jobbos és balos változatban rendelhető. Teljes felületén bonellrugós kialakítás, az ülőlap előrehúzása után érhető el az ágyneműtartó. A támlája lehajtásával pedig kialakítható a fekvőfelület.

Teljes mérete: Kb. 240*240*85 cm
Fekvőfelülete: 200*150 cm
Ülő- és fekvőmagassága: Kb. 42 cm

Béta sarok
Béta sarok Béta sarok

Béta sarokSzivacsos vagy igény szerint bonellrugós kivitel, szivacsőrleménnyel töltött, kényelmes hátpárnákkal. Szintbenyíló ágyszerkezet, másik oldalában fiókos ágyneműtartóval. Jobbos és balos változatban rendelhető, teljes szövet, vagy textilbőr és szövet kombinálásával.

Teljes mérete: Kb. 250*200*85 cm
Fekvőfelülete: Kb. 200*140 cm
Ülő- és fekvőmagassága: Kb. 42 cm

Black sarok
Black sarok

Black sarokMinden elemében bonellrugós textilbőr sarokgarnitúra. Az előlap előrehúzásával és a támla lehajtásával alakítható ki a fekvőfelület. Ülőfelületei dísztűzéssel és öt pontos behúzással készülnek. Mindkét elemében heverővasalaton nyugvó felnyílós tető. Jobbos és balos változatban is rendelhető. Az ülés, a párnák és a keret színe egymástól függetlenül kombinálható. Teljes háta kárpitozott, térben elhelyezhető.

Teljes mérete: 267*205*73 cm
Fekvőfelülete: 212*163 cm
Ülő- és fekvőmagassága: 48 cm

Gamma sarok
Gamma sarok Gamma sarok

Gamma sarokSzivacsos vagy igény szerint bonellrugós kivitel. Szivacsőrleménnyel töltött, kényelmes hátpárnákkal. Nyitható eleme alatt ágyneműtartó. Az üléskeret előrehúzása után a támla lebillentésével alakítható ki a fekvőfelület. Jobbos és balos változatban rendelhető.

Teljes mérete: Kb. 240*180*100 cm
Fekvőfelülete: Kb. 200*150 cm
Ülő- és fekvőmagassága: Kb. 42 cm

Panama sarok
Panama sarok Panama sarok

Panama sarokEpedás és szivacsos kivitelben is készül, mindkét oldalában laminált ágyneműtartó. Jobbos és balos összeállítása bármikor szabadon változtatható.

Teljes mérete: Kb. 230*150*80 cm
Fekvőfelülete: Kb. 200*140 cm

Polly sarok
Polly sarok Polly sarok

Polly sarokKis helyigényű, modern formavilágú, minden elemében bonellrugós kivitel, nyitható része alatt ágyneműtartóval. A fekvőfelület az ülőrész előrehúzása után a támla lebillentésével alakítható ki. Jobbos és balos összeállításban is rendelhető.

Teljes mérete: Kb. 240*150*80 cm
Fekvőfelülete: Kb. 200*140 cm
Ülő- és fekvőmagassága: Kb. 42 cm

Sevilla sarok
Sevilla sarok Sevilla sarok

Sevilla sarokMinden elemében bonellrugós ágyazható sarokgarnitúra. Az előlap előrehúzásával és a támla lehajtásával alakítható ki a fekvőfelület. Kihúzós elemében ágyneműtartó. Jobbos és balos változatban is rendelhető. Az ülés, a párnák és a keret színe egymástól függetlenül szövetfelár nélkül szabadon kombináható. Teljes háta kárpitozott, térben jól elhelyezhető.

Teljes mérete: 290*173*75 cm
Fekvőfelülete: 235*165 cm
Ülő- és fekvőmagassága: 40 cm

Picasso sarok
Picasso sarok

Picasso sarokSzivacsos bonellrugós változatban is rendelhető, kis helyigényű kétfunkciós sarokgarnitúra. Jobbos és balos elrendezésben is kérhető. Nyitható üléslapja alatt ágyneműtartó. A támla előrehajtásával alakítható ki a fekvőfelület.

Teljes mérete: Kb. 200*145*80 cm
Fekvőfelülete: Kb.200*140 cm
Ülő és fekvőmagassága: Kb.40 cm

Mira sarok
Mira sarok Mira sarok

Mira sarokModern formavilágú, kisebb helyigényű, komfortos sarok garnitúra.Epedás és szivacsos kivitelben is készül, mindkét oldalában laminált ágyneműtartó. Jobbos és balos összeállításban is kérhető.

Mérete: Kb. 240*150*75 cm
Fekvőfelület: Kb. 200*140 cm

Lara sarok
Lara sarok Lara sarok

Lara sarokSzivacsos vagy igény szerint bonellrugós kivitel. Szivacsőrleménnyel töltött, kényelmes hátpárnákkal, nyitható eleme alatt ágyneműtartó. Az üléskeret előrehúzása után a támla lebillentésével alakítható ki a fekvőfelület. Jobbos és balos változatban rendelhető.

Teljes mérete: Kb. 240*158*100 cm
Fekvőfelülete: Kb. 200*150 cm
Ülő és fekvőmagassága: Kb. 42 cm

Lea sarok
Lea sarok Lea sarok

Lea sarokModern formavilágú, kisebb helyigényű, komfortos sarok garnitúra.Epedás és szivacsos kivitelben is készül, mindkét oldalában laminált ágyneműtartó. Jobbos és balos összeállításban is kérhető.

Mérete: Kb. 240*150*75 cm
Fekvőfelület: Kb. 200*140 cm

Milánó sarok
Milánó sarok

Milánó sarokMinden ülő és fekvőfelülete bonellrugós, nyitható felében ágyneműtartóval. Jobbos és balos kivitelben is rendelhető.

Méretei: Kb.255*155*75 cm
Ülő és fekvőmagassága: Kb.43 cm

Arizona sarok
Arizona sarok Arizona sarok

Arizona sarokModern vonalvezetésű, minden elemében (Puff is) bonellrugós kivitel. A puff külön térben is elhelyezhet, heverővasalattal nyíló ágyneműtartós kivitel. A sarok elé illesztve ezzel alakítható ki a fekvőfelület. Jobbos és balos változatban is rendelhető. Az ülés és keret színe egymástól függetlenül szövetfelár nélkül, szabadon kombinálható, Teljes háta kárpitozott, térben elhelyezhető.

Szélesség: 260 cm
Mélység: 185 cm
Magasság: 72 cm

Fekvőfelület: 210*155 cm
Ülő és fekvőmagasság: 40 cm
Puff mérete: 135*73*40 cm

Bolero sarok
Bolero sarok

Bolero sarokModern vonalú Ú alakú sarokgarnitúra. Szivacsos vagy bonellrugós kivitelben is rendelhető. A középső elem előrehúzásával és a támla lebillentésével alakítható ki a fekvőfelület, alatta ágyneműtartó. Jobbos és balos változatban is készül.

Teljes mérete:
300*200/160*85cm
Fekvőfelülete:
240*150 cm
Ülő és fekvőmag.:
Kb. 42 cm

U2 sarok
U2 sarok U2 sarok U2 sarok

U2 sarokModern formavilágú,minden elemében bonellrugós kivitel. Az ülőlap előrehúzása után a középső támla lebillentésével alakítható ki a fekvőfelület. Alatta és a rövidebbik oldalában teljes méretű,fehér lamináltos ágyneműtartó. Jobbos és balos kivitelben rendelhető.

Méretei: Kb.325x198x85 cm
Fekvőfelület: Kb.283x150 cm
Ülő és fekvőmagasság: 40 cm

Vigo sarok
Vigo sarok

Vigo sarokMindkét elemében bonellrugós,szintbenyíló ággyá alakítható sarokgarnitúra. Akár mindennapi használatra is ajánlott,erősített rugózattal. Jobbos és balos változatban is rendelhető. Csak egyszínű (minta nélküli) szövettel kérhető!

Méretei:
260x185x80 cm
Fekvőfelület:
190x126 cm
Ülő és fekvőmagasság: 46 cm

Dominik sarok

Dominik sarokJobbos és balos változatban is rendelhető, bonellrugós garnitúra. Nyitható eleme alatt teljes értékű ágyneműtartó. Az üléskeret előrehúzása után a támla lebillentésével alakítható ki a fekvőfelület. Esztergált, tömörfa lábak igény szerint pácolt színekben. Szivacsőrleménnyel töltött komfortos háttámlapárnák.

Kiegészítője lehet az önállóan is használható Dominik Puff, amely az ülés első ívéhez igazítva lábtartóként is funkcionál. Szintén esztergált, tömörfa lábakkal. Fotel igény esetén a Stewe fotel harmonizál vele.

Teljes mérete: Kb. 246*195*85 cm
Fekvőfelülete: Kb. 200*140 cm
Ülő és fekvőfelület: Kb.42 cm

Léna sarok
Léna sarok

Léna sarokMinden elemében (Puff is) bonellrugós kivitel. A Puff külön térben is elhelyezhető, de a hosszabbik elem végéhez illesztve bővíthető is vele a sarok. A nagy elem belsejében heverő méretű, teljes értékű ágyneműtartó. A puff beillesztésével alakítható ki a fekvőfelület. Jobbos és balos változatban is rendelhető. Az ülés, a párnák és a keret színe egymástól függetlenül szövetfelár nélkül szabadon kombinálható. Teljes háta kárpitozott, így térben is elhelyezhető.

Mérete: 230*187*76 cm
Fekvőfelülete: 210*110 cm

Ria sarok
Ria sarok

Ria sarokModern formavilágú, kisebb helyigenyű komfortos sarokgarnitúra, tetszetős dekor lábakkal. Epedás kivitelben készül, ággyá nyitható elemében teljes értékű fehér laminált ágyneműtartóval. Jobbos és balos összeállításban is kérhető.

Mérete: Kb.255*166*82cm
Fekvőfelület: Kb.216*135cmezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről

Ria Lux sarok

Ria Lux sarokModern formavilágú, kisebb helyigenyű sarokgarnitúra, tetszetős dekor lábakkal. Epedás kivitelben készül, automata kiemelős ágymechanikával a magasabb komfort fokozatért. Ággyá nyitható elemében teljes értékű fehér laminált ágyneműtartóval. Jobbos és balos összeállításban is kérhető.

Mérete: Kb.255*166*82cm
Fekvőfelület: Kb.216*135cm

Ibiza sarok
Ibiza sarok
Ibiza sarok
Ibiza sarok

Ibiza sarokModern formavilágú, kisebb helyigenyű komfortos sarokgarnitúra, tetszetős dekor lábakkal. Epedás kivitelben készül, ággyá nyitható elemében teljes értékű fehér laminált ágyneműtartóval. Jobbos és balos összeállításban is kérhető.

Mérete: Kb.240*210*76cm
Fekvőfelület: Kb.210*130cm