mbs-2001-karpitos-butorgyartas
"A minőségi kárpitos bútorok gyártója"
Pápa, Isaszegi út 6.

Minőségi kárpitos bútor gyártás

Tisztelt Látogató!

Üdvözlöm honlapunkon!

Cégünk 2001 októberében jött létre, kezdetben 5 fős kárpitos kisvállalkozásként, a közép dunántúli Pápán. Az eltelt évek alatt kb. 20 fős kisüzemmé nőtte ki magát, ahol a kárpitos bútorok a vázszerkezettől, a szövetszabáson, varráson át teljes egészében helyben készülnek. Ez a fajta komplett gyártás teljes rálátást enged az összes munkafolyamatra, ezáltal folyamatosan azonos minőséget tudunk biztosítani a termékeinkre, függetlenül az esetleges beszállítói ingadozásoktól határidőkben és felelősség vállalásban.

Termékpalettánk gyermekbútorokkal, klasszikus garnitúrákkal, ágyazható kanapékkal és modern sarokkanapékkal, kiegészítőkkel igyekszik a vevői igények minél nagyobb hányadát lefedni, melyet természetesen folyamatosan bővítünk.
A bútorok értékesítését egy teljes országot lefedő viszonteladói hálózaton keresztül végezzük, velük az egyedi vevői igényeket is képesek vagyunk kielégíteni.

Örömmel várunk minden jövőbeli viszonteladót, akinek felkeltette az érdeklődését ez a nagybeszállítóktól függetlenedett, egyedi és tartós bútorokat tartalmazó termékpaletta és alapos, rugalmas kiszolgálás!

Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén!

Gecse Róbert
Ügyvezető

cursor:pointer;

Kárpitos bútor termék kínálatunk

Válogasson magas színvonalú kárpitos bútor kínálatunkból.  Gyerekbútorok, kanapék, modern , klasszikus sarok ülőgarnitúrák, modern sarok ülőgarnitúrák, fotelek, garnitúra összeállítások, franciaágyak és heverők kategóriában.

Lépjen velünk kapcsolatba

Kérdése van? Érdekli a termékkínálatunk? Árak után érdeklődne? Szívesen lenne viszonteladónk?
Elérhetőségeinken könnyen kapcsolatba léphet velünk.

Viszonteladóink

Az ország számos pontján rendelkezünk viszonteladókkal akik termékkínálatunkat forgalmazzák.
Keresse fel az Önhö legközelebb eső partnerünk, hogy egyedi ajánlatot kaphasson!

Töltse le katalógusunkat

Ha átláthatóbbnak a tartja nyomtatható, pdf formátumú katalógust itt megtalálja az komplett palettánkat.
Töltse le nagy felbontású, részletes katalógusunkat!